top of page

Mijn motto: yoga is for everybody! Jong of oud, stresskip of de rust zelve, soepel of stijve plank... het doet er niet toe. Niet hoe de houding eruit ziet, hoe ver je kan in een bepaalde pose... is belangrijk, wel dat jij je goed voelt in jouw uitvoering van de houding.

 

Wat doet nu eigenlijk met je, yoga?

Wat het voor jou in petto heeft kan ik helaas niet zien in mijn glazen bol. Ik kan je wel kort vertellen wat het voor mij heeft gedaan en nog steeds doet. Het geeft me een rust en kalmte die ik voor ik met yoga begon nog niet had ervaren. Het brengt me meer balans en creëerde ruimte, in lichaam en geest. Ik heb meer voeling met mijn lichaam, leer beter te luisteren naar mijn grenzen én de grenzen te respecteren. Uiteraard ervaar ik ook de klassiekere voordelen zoals een betere ademhaling, een leniger en krachtiger lichaam, lagere bloeddruk.

Door yoga sta ik steviger in het leven en kan tegenslagen makkelijker aan.

Ik geef les in verschillende yogastijlen. Je vindt hieronder meer uitleg over de verschillende stijlen en het lessenrooster.

Kom je voor het eerst naar de les? Spreek me even aan en informeer me over eventuele lichamelijke problemen of ongemakken voor de les start. Je mag me ook van tevoren contacteren.

Wat heb je nodig om te starten? Makkelijke kledij zoals een losse broek of een legging en t-shirt/trui. Alle materiaal zoals mat, blok, kussen of riem zijn voorzien in de studio.

bottom of page