top of page

Massage

Je kan genieten van 2 soorten massages:

  • relaxatiemassage

  • Zweedse massage

 

Een relaxatiemassage is de meest gekende massage. Deze massage is een ware weldaad voor lichaam en geest. Heel het lichaam wordt onder handen genomen door zachte bewegingen afgewisseld met knedende bewegingen. Een bijzonder doeltreffende manier om helemaal tot rust te komen.

 

De Zweedse massage, ook wel gekend als de klassieke massage, is krachtiger dan de relaxatiemassage. Deze werkt voornamelijk in op de bloeddoorstroming, is intensiever en verwijdert afvalstoffen. Ik raad je aan om voor en na de massage voldoende water te drinken. Er kunnen heel wat afvalstoffen worden vrij gemaakt. Dat kan tot hoofdpijn leiden als je niet voldoende vloeistof drinkt om die afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. 

Ik werk uitsluitend met biologische oliën.

Opgelet: als massagetherapeute geef ik enkel professionele massages. Voor erotische massages kan je bij mij NIET terecht. Bij pogingen tot seksuele handelingen of oneerbare voorstellen zal de behandeling onmiddellijk worden stopgezet en zal de Belgische wet worden toegepast.

Tarieven

Relaxatiemassage volledig lichaam - 60 min: 50 euro

Relaxatiemassage achterzijde lichaam - 30 min : 30 euro

Zweedse massage - 90 min: 65 euro

Je kan zowel met cash als met payconic betalen. 

 

Ben je op zoek naar een leuk belevingscadeautje? Geef een massage cadeau. Leuke cadeaubonnen ter plaatse beschikbaar of bel/mail even.

Locaties:

Groepspraktijk Even, Pastoriehuis, 9470 Denderleeuw

Sportcentrum De Schreef, Sint Jozefstraat 20, 9300 Aalst

Image by Christin Hume
bottom of page